Політична реклама

У Львові на роботу шукають двірників, водіїв та міліціонерів

3246 1
Підприємства Львова терміново шукають на роботу двірника, водія автотранспортних засобів, страхового агента, міліціонерів та інспектора пенітенціарної системи. Про такі вакансії повідомляє Львівський міський центр зайнятості.

Так в обов'язки двірника з зарплатою 1355 гривень входить ручне прибирання житлових будинків та прибудинкової території. Водієві автотранспортних засобів пропонують зарплату 2100 гривень. В його обов'язки входять пасажирські перевезення по Львову (обов'язкова наявність посвідчення водія категорії Б, С, Д).

Страховий агент із зарплатою 1220 гривень повинен проводити роботу з населенням по укладенню договорів страхування.

Міліціонеру за 1900 гривень на місяць доведеться охороняти об’єкти, майно, матеріальні цінності. Це – служба з вогнепальною зброєю і спецзасобами, яка передбачає заліки з фізпідготовки.

На посаду інспектора пенітенціарної системи із зарплатою 1450 грн шукають чоловіків віком до 27 років, які служили в Збройних силах України з відмінним станом здоров'я для нагляду і охорони засуджених.

Міліціонер РКСМ, в обов'язки якого входить охорона затриманих осіб та конвоювання їх у суди Львова, обіцяють зарплату від 2000 грн. Кандидати повинні пройти службу в Збройних силах України та не мати судимості.

Міліціонер БПСОП “Львів” з зарплатою від 4200 гривень повинен охороняти території та громадський порядок у складі загону особливого призначення “Львів”. Серед вимог до кандидата – служба в ЗСУ, відсутність судимості, вік 20-35(згідно вимог військової служби).

 

ТЕГИ: робота

Читайте також:
17 Червня, 2014 14:33
ігор Коли вже звільнят хабарницю - директора ЛКП № 504 ( вул. Пасічна, 64 ) Оксану Пригоду. Чи вона купила голову Личаківської райадміністрації ???
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!