У Львові на роботу шукають сажотрусів та покрівельників

3958 0
У Львові станом на 18 червня є вільними є понад 160 різних вакансій у комунальних підприємствах. Найбільше ЛКП міста потребують на роботу двірників, покрівельників, слюсарів-сантехніків, сажотрусів.
Фото: bridgetownchimney.com

Фото: bridgetownchimney.com

Як повідомили у відділі кадрів Львівської міської ради, загалом вільними є такі вакансії: директор ЛКП – 1, головний інженер – 1, майстер з експлуатації житлового фонду – 1, енергоменеджер – 2, водій – 1, слюсар-сантехнік – 15, покрівельник – 24, столяр – 2, маляр – 4, електрик – 6, слюсар-електрик – 1, електрогазозварювальник – 8, штукатур – 1, сажотрус – 12, паспортист – 1, двірник – 83.

«Якщо говорити про формування штату і прийом працівників у міську раду, то це не тільки державні службовці, а й люди, які працюють у комунальних підприємствах. При підборі персоналу як у міську раду, так і у комунальні установи, існують певні критерії, про які ми повинні пам’ятати. Одні з основних – це професійність, відповідальність, комунікаційні здібності, а також юридична сторона, бо всі ми маємо справу з різними питаннями з галузі права», - розповідає начальник відділу кадрів ЛМР Галина Бордун.

«Сьогодні існують різноманітні уявлення про людей, котрі працюють в ЛКП. Перш за все, хочу наголосити, що це ті люди, які працюють не з дев’ятої години  ранку до шостої години вечора, а ті, хто починають свою роботу о сьомій ранку та іноді закінчують о дев’ятій годині вечора. Ці люди є нашими сусідами. Вони, як і ми, є мешканцями міста Львова. На жаль, нема такого великого напливу людей у комунальні підприємства, оскільки люди не вважають цю роботу престижною. Ми хочемо, щоб сьогодні робота в ЛКП була престижною», – розповіла Галина Бордун.

Куди і як подати документи на вакансію, вимоги.  


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!