У Львові на розпродажі та зірковому аукціоні збиратимуть кошти для військових

1910 0
8 серпня у Львові організують "гаражний розпродаж", аби зібрати кошти українським воякам у зоні дії АТО. Активісти запрошують всіх охочих приносити цінні речі, які лежать без потреби, або ж купити щось цікаве. Окрім «гаражного розпродажу» також відбудеться аукціон речей від зірок шоу-бізнесу.
Фото: houseplansandmore.com

Фото: houseplansandmore.com

Аукціоністом виступатиме Роман Метельський, який спільно з агенцією «Персона грата» запросить зірок долучитись до благодійного аукціону. Хто саме з відомих музикантів та виконавців віддасть на доброчинні торги свої речі, наразі уточнюється. Наразі точно відомо, що до аукціону долучаться Лілія Ваврін та Софія Федина. Також організатори чекають на лоти від Оксани Білозір та Каріни Плай, повідомляють організатори на офіційній сторінці у Facebook.

Всім, хто хоче долучитись до акції, слід приносити речі у пункт збору на вул. Коперника, 46 (1 поверх), або ж у день розпродажу до 16:00 до Палацу мистецтв (вул.Коперника, 17).

Читайте також: Як допомогти військовим в зоні АТО

Організатори – ГО «Автосотня» та ГФ «Рабів до раю не пускають» обіцяють усім благодійникам надати звіти. Зібрані кошти буде витрачено на потреби військових частин: 24 механізована, 80 аеромобільна, в/в 4114 та А2902. Усю допомогу активісти обіцяють передати «з рук в руки» силовикам у зоні АТО.

Що: Благодійний "гаражний розпродаж" та зірковий аукціон

Де: дворик Палацу мистецтв

Коли: 8 серпня з 16:00 до 20:00

Деталі та оновлення


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!