На семінарі у Львові обговорять зміни, які відбулися в операційному менеджменті. Де подивитися

1102 0
Медіа-хаб «Твоє місто» на своїх ресурсах транслюватиме захід.
Фото: Forum west

Фото: Forum west

У Львові в п'ятницю, 25 лютого, пройде практичний семінар – Forum West Операційний менеджмент, під час якого обговорять зміни, що відбулися у сфері операційного менеджменту у посткризовий період. Учасників ознайомлять зі станом та тенденціями розвитку цієї галузі.

Організатор – «Юридична компанія «Ейч.Ді.Партнерз».

На семінар запрошують керівників, топ-менеджерів, які приймають рішення щодо операційної діяльності компаній. Захід триватиме з 10:00 по 14:30.

Ключові доповіді. Зранку:

  • Борис Шевельов, сертифікований консультант інституту Адізеса. Тема: Структура компанії: як органічно підвищити відповідальність менеджменту;
  • Юлія Щербина, керівник проектів FlyDoc, компанія «Софтком». Тема: Кейси використання електронного документообігу в бізнесі;
  • Галина Щербак, PR Consultant у Apple Consulting. Тема: Долання опору при впровадженні змін: інсайти та підхід.

 

Після ланчу:

  • Ірина Когут, співзасновниця Консалтингової компанії «PM Business Solution», бізнес-тренер з побудови ефективних команд, керівниця напрямку IT STEP University. Тема: Навики менеджера в мінливому невизначеному, складному та неоднозначному середовищі (VUCA);
  • Сергій Комберянов, President у Лін Інститут Україна. Тема: Досвід успішного впровадження інструментів Lin менеджменту – українські та міжнародні приклади.

 

Модератор та вступне слово: Володимир Глащенков, «Юридична компанія «HD Partners». Більше деталей можна переглянути тут.

Додамо, що медіа-хаб «Твоє місто» транслюватиме захід на своїх ресурсах.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!