Політична реклама

У Львові на свята посилено запрацюють евакуатори

1029 0
Впродовж новорічних тар різдвяних свят евакуатори у Львові працюватимуть у посиленому режимі. Про це сказала голова Галицької районної адміністрації Ірина Маруняк.

«Евакуйовуватимуть автомобілі, що припарковані в недозволених місцях. А це практично усі вулиці у центрі міста», - цитує Ірину Маруняк прес-служба Львівської міськради, - пише ZAXID.NET.

За словами заступника директора ЛКП «Львівелектротранс» Василя Поліщука, працюватиме три евакуатори: два з 08:00 до 20:00, і один – з 10:00 до 22:00.

«Плануємо, що з 10 січня кількість евакуаторів збільшиться до чотирьох. Нагадаю, що Апеляційний суд визнав рішення міської ради щодо роботи евакуаторів законним», - зазначив Василь Поліщук.

На початку грудня через сильні снігопади у Львові відновили роботу евакуатора, аби прибирати автомобілі, які заважали прибиранню міста.

Додамо, через суди роботу евакуаторів у Львові було призупинено.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!