У Львові на свята запрацює міське Різдвяне радіо

2620 0
Почути його можна буде у львівських трамваях і онлайн.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

На час новорічних і різдвяних свят у Львові працюватиме комунальне різдвяне радіо, яке звучатиме у трамваях. Також його можна буде послухати онлайн. Про це повідомляє пресслужба ЛМР. 

Читайте також: У Львові починають продавати ялинки. де купити легально

Запрацює Львівське різдвяне радіо 25 грудня. В ефірі лунатимуть українські колядки у виконанні «Піккардійської терції», Оксани Мухи, гурту Troye zillya, привітання, а також різдвяні історії від Соломії Чубай, М’яти, етно-гурту «Курбаси», LEONVOCI, Назара Савки, Лілії Ваврін, ХАС, дизайнерки Олени Даць, письменниці Ярини Винницької тощо.

Як розповіла керівниця департаменту розвитку ЛМР Наталія Бунда, проєкт реалізовують на базі комунального «Львівського радіо», яке створили торік.

Додамо, що колядки у львівських трамваях звучатимуть шостий рік поспіль. У минулі роки у трамваях звучали колядки від Софії Федини, гурту «Troye Zillia», співака Даниїла Остюка.

Читайте також: У Львові планують створити музей радіо

Нагадаємо, що у Львові з 2009 року працює безкоштовне різдвяне радіо, яке входить до складу інтернет-радіостанцій компанії MJoy Multimedia. Його можна послухати у різдвяно-новорічний сезон із 1 грудня до 19 січня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!