Політична реклама

У Львові на святкові вихідні обмежать рух транспорту

946 0
22-24 серпня у Львові тимчасово обмежать рух транспорту на окремих ділянках доріг. Це пов’язано із проведенням заходів з нагоди святкування 21-ї річниці незалежності України. Про це повідомив відділ Державтоінспекції м. Львова.

Зокрема,  22 серпня з 9.00 до 11.00 відбудеться  проходження урочистого маршу за наступним маршрутом: перехрестя пр.Чорновола - вул.Під Дубом (збір учасників біля залізничного моста) - пр.Чорновола - пр.Свободи - пл.Міцкевича (обхід навколо пам’ятника А.Міцкевичу) - пр.Свободи - майдан перед Львівським Національним академічним театром опери та балету ім.С.Крушельницької (показові виступи)

23 серпня з 9.55 до 11.00 обмежать рух транспорту по вул. Винниченка у зв’язку з урочистою церемонією підняття державного прапора навпроти будівлі Львівської обласної державної адміністрації 

24 серпня з 08.30 до 10.30 від Українського Католицького університету (вул. Хуторівка, 35) відбудеться урочиста хода пластунів за маршрутом: Хуторівка-Стрийська – Гвардійська – Коперника - Дорошенка- Словацького (проти руху) - Січових Стрільців – Університетська - майдан перед пам’ятником  І.Франка. 

Під час руху колони обмежать  рух транспорту на цих ділянках дороги.

11.00-13.00  - формування колони та піша хода за маршрутом: вул. Винниченка (ЛОДА)- пл.Ринок – вул.Дорошенка – вул.Бандери - пл. Кропивницького (пам’ятник Ст. Бандері).

Державтоінспекція звернулась до водіїв із розумінням поставитись до проведених заходів та не залишати свої транспортні засоби на проїзній частині дороги та в недозволених місцях.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!