Політична реклама

У Львові на Сихові професійні художники розмалюють будинок

1591 0
За сприяння управління молоді, сім’ї та спорту та Сихівської районної адміністрації відбудеться художнє переоформлення одного із будинків у Сихівському районі.

Роботи розпочалися 8 листопада, інформує прес-служба Львівської міськради. Два тижні знадобиться професійним художникам для нанесення малюнку загальною площею понад 360 кв.м.

«Запропонований ескіз пов'язаний з історією та архітектурою міста Львова. Він буде до вподоби всім містянам та внесе свою лепту в благоустрій мікрорайону», - розповіла Тетяна Крупська, керівник проектів Благодійного фонду Костянтина Кондакова.

Окрім того, поверхня стіни будинку отримає спеціальний захист. Роботи проходитимуть в п’ять етапів. Спочатку шви фасаду оброблять водонепроникною ґрунтовою сумішшю.

Наступний етап – ґрунт для плитки і фасадна фарба. По висохлій фарбі балонами нанесуть дрібні деталі малюнку. Останній шар - нанесення  водовідштовхуючого лаку. Усі фарби та суміші є сертифікованими.

«Це дуже приємний подарунок мешканцям міста. Оскільки фасад будинку розташований біля центральної дороги Сихова, нанесене зображення створюватиме атмосферу привітності, тепла та гарного настрою.», - розповіла Уляна Стадник, заступник начальника управління молоді, сім’ї та спорту.

Презентацію оновленого фасаду планують провести наступного тижня.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!