У Львові на території автобусного парку можуть збудувати житловий квартал

2387 0
Депутати Львівської міськради на сесії 30 грудня надали ПАТ «Львівське автотранспортне підприємство – 14630» дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Городницькій, 47. Там планують збудувати житловий квартал.
фото: news.vashmagazin.ua

фото: news.vashmagazin.ua

За відповідне рішення проголосувало 45 депутатів, - передає ІА ZIK.
 
Публічне акціонерне товариство ″Львівське автотранспортне підприємство – 14630″ отримало дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 2,6662 га на вул. Городницькій, 47 для будівництва та обслуговування багатоповерхового житлового кварталу за рахунок земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення.
 
Як йдеться в інформаційній довідці, ця земельна ділянка знаходиться у постійному користуванні ВАТ ″Львівське автотранспортне підприємство – 14630″. Там розміщені об’єкти нерухомого майна, які на праві приватної власності належать вищезгаданому ВАТ.
 
Згідно із документом ПАТ ″Львівське автотранспортне підприємство – 14630″ є новим найменуванням ВАТ ″Львівське автотранспортне підприємство – 14630″.
 
Опублікував Ігор Саджениця

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!