У Львові на території підприємства виникла пожежа. Фото

2645 0
Що стало причиною загоряння тирси на підприємстві наразі зְ’ясовують.
Фото: varta1

Фото: varta1

Сьогодні вранці, 24 липня, у Львові, на території підприємства «Гофер Україна», що вул. Шевченка, 329, сталася пожежа. Про це Tvoemisto.tv повідомив речник ГУ ДСНС у Львівській області Ігор Курус.

Читайте також: У результаті обвалу стіни будинку у Львові загинув 17-річний юнак

Загоряння відбулося на території підприємства, яке спеціалізується на первинній переробці деревини хвойних порід, тому рятувальників викликали за підвищеним номером.

Читайте також: Деталі з місця обвалу будинку на вулиці Руській у Львові. Репортаж

«Інформація про пожежуж надійшла о 07.34. Пожежу ліквідували ще о 08.16 ранку. Горіла тирса на першому поверсі в деревообробному цеху підприємства. Точну площу загоряння, як і його причину, встановлюють. На місці досі перебувають екіпажі рятувальників, аби переконатися, бо загорання більше не буде. Також на місці присутня поліція. Саме вона з’ясовуватиме, чому виникла пожежа на підприємстві», – каже Ігор Курус.

Довідково

Компанія ТОВ «Гофер Україна» заснована у 2015 році та спеціалізується на первинній переробці деревини хвойних порід.

Підприємство виробляє обрізні пиломатеріали, зрощену дошку, заготовки для піддонів та паливні гранули (пелети), які експортує до багатьох європейських країн: Литва, Румунія, Польща, Італія.

З метою поглибленої переробки лісопродукції ТОВ «Гофер Україна» відкрило комплекс для сушіння деревини та лінію зрощування пиломатеріалів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!