Політична реклама

У Львові на трамвайній зупинці з'явились будівлі Кракова та Любліна

2002 0
З нагоди Дня Європи у Львові художники кількох європейських міст, котрі співпрацюють зі Львовом і є його містами-побратимами, розмалювали трамвайну зупинку.

Нового вигляду набула станція "Русалка Дністрова" поміж вулицями Коперника й Дорошенка. Відтепер на її стіні, що займає 47 квадратних метрів, можна побачити будівлі Кракова, Перемишля та Любліна, інформує видання Львівські новини online.

Є, звичайно, і зображення нашого міста та напис великими буквами "Львів".

Організатори вважають, що з допомогою стріт-арту символічно наблизять Європу до Львова та зроблять місто барвистішим. Відтак, іноземні художники намалювали пам’ятку архітектури, яка вважається візитною карткою їхнього міста. Так на стінах Львова з'явилось зображення Люблінського королівського замку, фонтан-ведмідь з Перемишля і Вавельський замок у Кракові. 

ТЕГИ: граффіті,
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!