У Львові на тротуарі швидка збила жінку з дитиною

4501 0
Жінка та дитина серйозно не постраждали.
reporter-ua.com

reporter-ua.com

Учора, 22 грудня, о 16:21 на вулиці Генерала Чупринки авто швидкої збило жінку з дитиною на тротуарі. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook депутат міської ради Ігор Зінкевич, опублікувавши відповідне відео з камер спостереження.

За його словами, жінка з дитиною чекали на тротуарі на таксі, від удару жінка полетіла вперед, а дитина залишилася під колесами, що також видно на відео. Вона зупинила машину, витягла дитину, яка була в стресовому стані та плакала.

«Водій вийшов і сказав, що нас нe бачив, що я нe доглeділа дитину, сама в усьому винна. Підійшов їхній співробітник, сказав, що все бачив і він свідок, що я сама занадто близько стояла до машини і водій мене не міг побачити. Усе для нас обійшлося шоком і саднами», – передає слова жінки Ігор Зінкевич.

Вона каже, що пізніше сама з дитиною поїхала в лікарню, оскільки бригада швидкої, що їх збила, відмовилася їх везти, оскільки поспішала на виклик. Як повідомляє Zaxid.net, заступник головного лікаря львівської міської дитячої лікарні Федір Осим підтвердив, що дитину привезли на таксі до лікарні близько 18:00 у суботу. Черговий лікар поставив діагноз – закрита черепно-мозкова травма, проте наступного дня вранці нейрохірурги не підтвердили його.

«Нейрохірурги поставили інший діагноз – забій м’яких частин голови. Дитина ще в лікарні, але сьогодні, 24 грудня, її випишуть», – каже він.

Також Ігор Зінкевич пише, що постраждала пізніше написала заяву в поліцію щодо інциденту. Речниця ГУ НП Львівщини Світлана Добровольська підтвердила Tvoemisto.tv цю інформацію.

«Звернення надійшло, правоохоронці встановлюють обставини, вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження», – каже вона.

За її словами, поки що зарано говорити про те, що може загрожувати водію, адже все залежатиме від важкості травм та висновків поліції щодо відкриття кримінального провадження.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!