Політична реклама

У Львові на три дні обмежать рух транспорту

1421 0
У зв’язку з проведенням низки заходів з нагоди святкування Дня державного прапора України та 21-ї річниці Незалежності України, 22-24 серпня у місті Львові буде тимчасово обмежено рух транспорту на окремих ділянках доріг, - повідомили у відділі Державтоінспекції м. Львова.

22 серпня 
09.00-11.00 - проходження урочистого маршу за наступним маршрутом: перехрестя проспект Чорновола – вулиця Під Дубом (збір учасників біля залізничного моста) – проспект Чорновола – проспект Свободи – площа Міцкевича (обхід навколо пам’ятника А.Міцкевичу) - проспект Свободи - майдан перед Львівським національним академічним театром опери та балету ім. С. Крушельницької (показові виступи)

23 серпня
09.55-11.00 - обмежується рух транспорту через вулицю Винниченка у зв’язку з урочистою церемонією підняття державного прапора навпроти будівлі Львівської обласної державної адміністрації 

24 серпня
08.30-10.30 - від Українського католицького університету (вулиця Хуторівка, 35) відбудеться урочиста хода пластунів за маршрутом: Хуторівка-Стрийська – Гвардійська – Коперника - Дорошенка- Словацького (проти руху) - Січових Стрільців – Університетська - майдан перед пам’ятником І.Франкові. З метою забезпечення дорожнього руху під час руху колони буде обмежуватись рух транспорту на відповідних ділянках дороги.

11.00-13.00 - формування колони та піша хода за маршрутом: вулиця Винниченка (ЛОДА) – площа Ринок – вулиця Дорошенка – вулиця Бандери - площа Кропивницького (пам’ятник Ст. Бандері).

Державтоінспекція просить водіїв з розумінням поставитись до проведених заходів та не залишати свої транспортні засоби на проїжджій частині дороги та у заборонених місцях.
 


Джерело: ГАЛІНФО


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!