Політична реклама

У Львові на три дні закриють вулицю Бандери

1229 0
Через ремонт аварійної каналізаційної мережі від будинку на вул. Степана Бандери, 18, завтра, 21 лютого з 8:00 год. до 20:00 год. 23 лютого для руху транспорту буде перекрита половина проїзної частини вул.Степана Бандери, 18.

Про це Твоє місто повідомляє прес-служба Львівської міськради.

«На вулиці Степана Бандери, 18 утворився провал на місці пролягання каналізаційного будинкового випуску. Для ліквідації аварії плануємо замінити ділянку старої австрійської каналізації на нову та побудувати каналізаційний колодязь. Роботи проводитимуться на глибині 4-5 м», - зазначають у службі каналізаційного господарства ЛМКП «Львівводоканал».

На час виконання робіт трамвай №1 з вокзалу до центру курсуватиме по вул.Городоцькій, з центру до вокзалу – по вул.Вітовського. Також по вул.Вітовського курсуватимуть трамваї №9 та 10.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!