Політична реклама

У Львові на «Велофорумі» обговорять, як розвивати транспорт

1459 0
Восени у Львові пройде «Велофорум». Це всеукраїнська конференція, на якій обговорять транспортну політику та громадську активність у цьому питанні.

Львів для проведення цьогорічного «Велофоруму» обрали за результатами конкурсного відбору. Захід відбудеться 11-12 жовтня, повідомили tvoemisto.tv організатори. Причиною такого вибору стало те, що у місті вже кілька років розвивають велосипедну мережу.

Учасниками велофоруму є активісти громадського сектору, представники місцевої влади, спеціалісти з планування міста і транспортної інфраструктури, студенти. У попередні роки конференцію приймали Полтава, Євпаторія, Київ, Івано-Франківськ та Луцьк.

«Велофорум» 2015 року пройде у місті Кривому Розі. Планується, що у 2014-2015 роках конференція буде співфінансуватися Європейським Союзом та Європейською федерацією велосипедистів у межах проекту «Розвиток велотранспорту задля добробуту громад».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!