У Львові на залізничному вокзалі шукають вибухівку

1955 0
Сьогодні, 23 грудня «надзвичайними» міста Львова отримали повідомлення від своїх колег з Одеси про замінування Львівського вокзалу. Про це розповіла речниця НП у Львівській області Світлана Добровольська.
фото: lvivexpres.com

фото: lvivexpres.com

«Аноніми зателефонував одеським надзвичайникам та повідомив, що Львівський вокзал заміновано. Зараз на вокзалі працюють вибухотехніки, кінологи та всі відповідні служби. Евакуйовано людей,» - розповіла Світлана Добровольська.

Як пише «Вголос» всі потяги відправляються зі Львова без затримок. Про це повідомив головний інженер залізничного вокзалу станції Львів Ігор Соловій. За його словами, з будівлі вокзалу, де спеціалісти шукають вибухівку, евакуювали всіх людей. До потягів на перони вони можуть дістатися через східні та західні сходи вокзалу.

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!