На вулиці Богуна у Львові планують облаштувати сквер

1662 0
Земельну ділянку на вул. Богуна,11, яка раніше перебувала в оренді, вирішили віддати для суспільних потреб міста.
фото: citynews.ks.ua

фото: citynews.ks.ua

23-го березня депутати міської ради прийняли ухвалу «Про використання земельної ділянки на вул. Богуна,11, яка перебуває в оренді ТзОВ «Єврольвів», для суспільних потреб.

Відповідно до прийнятої ухвали, для вирішення конфліктної ситуації, яка виникла довкола земельної ділянки на вул. І.Богуна,11, цю ділянку буде вилучено в користування ТзОВ «Єврольвів» для суспільних потреб, а саме для створення скверу, – інформують у прес-службі Львівської міської ради. 

Читайте також: На околицях Львова створять ландшафтний заказник «Торфовище Білогорща»

Також прийнятою ухвалою розривається договір оренди землі між Львівською міською радою та ТзОВ «Єврольвів» та погоджено заміну земельної ділянки на вул. І.Богуна на земельну ділянку на вул. Під Голоском для ТзОВ «Єврольвів».

ТзОВ «Єврольвів» зобов’язується скасувати право власності на зруйнований об’єкт нерухомого майна (торговельний кіоск), припинити будь-які будівельні роботи в межах ділянки на вул. Богуна,11, зарити котлован, здійснити благоустрій на вказаній ділянці та повернути місту цю земельну ділянку у стані, не гіршому в порівнянні з тим, у якому надавалася в оренду. Та безоплатно передати у власність територіальної громади Львова нежитлові приміщення на першому поверсі новозбудованого будинку для організації Центру надання адміністративних послуг.

Опублікувала Марічка Мишок

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!