У Львові на вул. Хвильового запрацював ЦНАП

4667 0
Мешканці Шевченківського району можуть звертатися в Центр надання адміністративних послуг на вул. М. Хвильового, 14а за отриманням усіх видів послуг, які раніше надавав Центр.
фото: Олександра Мазуренка

фото: Олександра Мазуренка

В офісі провели відповідні ремонтні роботи і підключили нове обладнання, яке було пошкоджене через залиття приміщення. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Львів’яни можуть звернутися за послугами:

– Львівської міської ради та її структурних підрозділів (в тому числі і документів дозвільного характеру);

– Державної міграційної служби (оформлення та видача паспорта громадянина України, вклейка фотокартки при досягненні 25- та 45-річного віку);

– Державної реєстраційної служби (реєстрація речових прав, реєстрація юридичних осіб та СПД тощо);

– Держземагентства у м. Львові Львівської області;

Читайте також: У Білогорщі запроектували півтисячі ділянок для учасників АТО. Схема 

– Держгімпромнагляду (реєстрація великотоннажних та інших технологічних транспортних засобів тощо).

Центр працює за звичним графіком без обідньої перерви: понеділок-вівторок:  09.00-18.00, середа-четвер: 09.00-20.00, п’ятниця: 09.00-17.00, субота: 09.00-16.00. Неділя – вихідний.

Через аварійну ситуацію у будинку, що стала причиною підтоплення офісного приміщення, ЦНАП на вул. М. Хвильового, 14а тимчасово не приймав відвідувачів, можна було лише отримати консультації та результат адміністративних послуг, а також – послугу з оформлення і видачі паспортів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!