Політична реклама

У Львові на вул. Лепкого встановили 21 стовпець, 3 вже збили

1591 0
У Львові обмежили заїзд на вул. Лепкого. У понеділок, 16 червня, на узбіччі тротуарів вулиці встановили 21 металевий стовпець. А вже сьогодні вночі, 18 червня, три стовпці збили автомобілями. Їх відновлять найближчим часом.

Як повідомив tvoemisto.tv начальник відділу комунального господарства Галицької райадміністрації Микола Захарків, стовпці встановили за міські кошти.

За словами чиновника, стовпці встановили від Личаківського районного суду до наркодиспансеру. Обмежили заїзд на цій ділянці, оскільки тут на газоні біля суду часто паркувалися водії.

Загалом з початку року у центральній частині міста встановили 100 чавунних та 40 металевих стовпців, розповів Микола Захарків. Чавунні стовпці встановлюють на центральних вулицях, оскільки вони краще вписують в історичне середовище. Такі стовпці можна побачити біля пам’ятника королю Данилу та на вул. Підвальній.

Натомість металеві стовпці облаштовують на бічних вулицях.

Фото: група у Facebook "Дайте пройти"

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!