У Львові на вул. Театральній розширять стоянку

1926 1
У Львові буде дещо розширено стоянку автомобілів для мешканців на вулиці Театральній, оскільки практика показала, що там бракує місця. Про це повідомив Олег Шмід, радник міського голови Львова.
lvivcomments.ua, Tvoemisto.tv

lvivcomments.ua, Tvoemisto.tv

За його словами, на в'їздах до старого міста буде встановлено знаки, які забороняють стоянку в пішохідній зоні. Виняток буде зроблено тільки для мешканців пішохідної зони, які можуть паркувати автомобілі у спеціально позначених місцях.

Як інформувало tvoemisto.tv, департамент житлового господарства та інфраструктури видав наказ щодо цілодобової роботи болардів у пішохідній зоні історичної частини міста з 1 серпня.

В режимі пропуску до пішохідної зони для різних категорій водіїв нічого не зміниться. «Тобто, мешканці як допускались у пішохідну зону, так у допускатимуться, спеціалізовані автомобілі як допускалися до пішохідної зони, так і допускатимуться. Це ж стосується  і експедиторських машин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ще одну площу у центрі Львова віддадуть пішоходам

В’їзд експедиторського транспорту, що обслуговує місцеві заклади торгівлі та харчування, відбуватиметься з 05.00 до 10.30 год ранку, але вже через пропускну систему болардів. До 10.30 год експедиторський транспорт зобов'язаний покинути пішохідну зону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За місяць водії наїжджали на болларди у Львові 10 разів

Ці заходи націлені на покращення громадського простору в пішохідній зоні. Ні для кого не було таємницею, що частина приватного транспорту проникала до пішохідної зони до 10.30 год, часу підняття болардів, і там автомобілі паркувалися біля офісів до кінця робочого дня. Крім того, мешканці часто жалілися на шум і неконтрольовану їзду автомобілями в нічний час після того, як боларди припиняли роботу», - розповів Олег Шмід, радник міського голови Львова.

ТЕГИ: стоянки

Читайте також:
30 Липня, 2015 18:16
Водій Місця для паркування бракує всюди у Львові!!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!