У Львові на вулиці Б. Хмельницького зрізали вісім дерев

3287 0
Вартість відновної вартості цих зелених насаджень 55 тис. грн.
Фото: Віктор Маск

Фото: Віктор Маск

У Львові на вулиці Б. Хмельницького, 212 зрізали вісім дерев через реконструкцію приміщення під магазин. Про це йдеться на Гарячій лінії міста.

Львів’янин Віктор Маск звернувся на «гарячу лінію міста» з проханням пояснити, чому за вказаною адресою комунальники зрізали вісім здорових дерев. Багато людей висловили у дописі обурення з цього приводу.

В управлінні екології та природних ресурсів ЛМР пояснили, що дерева зрізали, враховуючи проєктну документацію з реконструкції нежитлового приміщення під магазин, і що власники магазину вже сплатили до бюджету міста відновну вартість у розмірі 55 тис. грн.

«Зелені насадження на ділянці за адресою м. Львів, вул. Б. Хмельницького, 212, видалено відповідно до п. 2 Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах, затвердженого постановою КМУ 01.08.2006 №1045 (зі змінами), враховуючи проєктну документацію «Реконструкція нежитлових приміщень під магазин продовольчих та непродовольчих товарів на вул. Б. Хмельницького, 212 у м. Львові», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що під час реконструкції вулиці Бандери у Львові пошкодили дерева.

Фото з Facebook Віктор Маск



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!