У Львові на вулиці Бандери завтра зріжуть два дерева

1116 0
У межах реконструкції зрізали близько 50 дерев.
Фото: ЛКП "Львівавтодор"

Фото: ЛКП "Львівавтодор"

Завтра, 15 вересня, у Львові зріжуть два дерева на ділянці реконструкції вулиці С. Бандери. Тут мають облаштувати додаткову трамвайну колію.

Як повідомили у ЛКП «Львівавтодор», зрізку дерев здійснять відповідно до акту обстеження зелених насаджень №24, який погоджувало управління екології та природніх ресурсів ЛМР.

Зрізати зелені насадження на вулиці Степана Бандери почали у квітні. Тоді попередньо планували зрізати 24 дерева, а замість них висадити десятирічні крупномірні садженці. 

Як повідомив у коментарі Тvoemisto.tv заступник директора ЛКП «Львівавтодор» Євген Калитич, у межах реконструкції зрізали близько 50-60 дерев. Це, за словами чиновника, було передбачно технічним актом. Багато дерев повалили буревії, зокрема навіть ті, що не підлягали знесенню – таких приблизно 30.

Зеленими насадженнями планують зайнятися до листопада, а те, що не встигнуть висадити, посадять весною.

Читайте також: Що змінилося на вулиці Бандери. Фото, відео

Нагадаємо, що до дня Незалежності у Львові відкрили для проїзду приватного транспорту частину вулиці Степана Бандери – на ділянці від Генерала Чупринки до Коновальця. Інша частина, від вул. Генерала Чупринки і до вул. Городоцької, досі перекрита. Завершити ремонт дороги планують до кінця цього року. Детальніше про те, як змінилася вулиця, читайте тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!