Політична реклама

У Львові на вулиці Джерельній почали будівництво нового житлового кварталу

1723 0
На вулиці Джерельній вже почали споруджувати житловий квартал європейського зразка.

За чотири роки бельгійська компанія планує збудувати 9 будинків, пише Zaxid.net.

В ринкову вартість, запевняють у компанії, увійде й ремонт. Попередньо покупці самі обиратимуть матеріали, тож в нове помешкання доведеться завести лише меблі.

Будівництво першого з будинків планують завершити до кінця червня. А вже 14 грудня поблизу будівельного майданчика почне працювали офіс продажів.

Перші покупці також зможуть отримати бонус у вигляді знижки. В перші десять днів з 14 по 25 грудня помешкання обійдеться на десять відсотків дешевше. Ті ж, хто запланує покупки в наступні п'ять місяців, заплатять на 5 відсотків менше.

Ліцензія серії АЕ № 273624

Нагадаємо, у Львові на вулиці Джерельній, 69 8 жовтня заклали перший камінь під будівництво житлового комплексу з 9-ти будинків на 360 квартир, що збудують упродовж п'яти років бельгійські компанії TPF Group та Equilis.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!