У Львові біля Центру обслуговування пасажирів зрізали дерева

1715 0
У Франківській райадміністрації кажуть, що дозвіл на зрізку дерев не давали.
Фото: google maps

Фото: google maps

У Львові на вулиці Горбачевського 10, де облаштовують Центр обслуговування пасажирів, зрізали дерева. В управлінні екології Львівської міської ради кажуть, що дерева обстежили, але дозволу на зрізку не давали.

Читайте також: Чи потрібно було зрізати здоровий ясен на Генерала Чупринки

«Дерева на вул. Горбачевського ми досліджували, але дозвіл на видалення не давали. Це було передпроєктне обстеження. На ділянці було 57 дерев і 4 кущі. Було 36 дерев у незадовільному стані. Вони були маленькі, щільно посаджені, мали 3-5 сантиметрів у діаметрі, але у будь-якому випадку для їх видалення потрібен акт», – пояснили Тvoemisto.tv в управлінні екології Львівської міської ради.

Олександра Сладкова, керівниця управління екології Львівської міської ради, у коментарі Тvoemisto.tv пояснила, що дерева справді обстежували, акт обстеження надавали, але дозвіл на зрізку дерев мали надати у Франківській райадміністрації.

У комунальному відділі Франківської райадміністрації Львова кажуть, що дозволу не давали.

У Львівавтодорі Тvoemisto.tv підтвердили інформацію про те, що для облаштування території поблизу Центру обслуговування пасажирів зрізали 5-6 дерев. Втім, там запевняють, що мали на це дозвіл від управління екології. 

«Нам дали акт, дозвіл з управління екології, що вони їх обстежили і вони недобрі, старі. І ми зрізали 5-6 дерев», – зазначили у «Львівавтодорі».

Читайте також: Коли у Львові відкриють Центр обслуговування пасажирів 

Нагадаємо, на вулиці Горбачевського,10 у Львові облаштовують Центр обслуговування пасажирів. Він мав запрацювати на початку жовтня, але через неякісно виконаний ремонт відкриття відтермінували

Вікторія Савіцька


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!