Політична реклама

У Львові на вулиці Городоцькій планують висадити дерева

1586 0
Ініціативна група з озеленення вулиці Городоцької врахувала всі побажання управління екології та благоустрою Львівської міськради та ЛКП «Львівавтодор» і вдосконалила проект озеленення вулиці.

Тепер проект має погодити міська комісія з безпеки дорожнього руху, інформує  Zaxid.net.

«Комісія має чітко визначити чи зелені насадження не перекривають оглядовість для водіїв і не створюють аварійної ситуації. Також вони можуть відкоригувати висоту живоплоту і кількість дерев. Врешті від їхнього рішення залежить, чи взагалі вони там будуть», – зазначив один із ініціаторів озеленення вул. Городоцької Олександр Шутюк.

Загалом ініціативна група написала два звернення до міської комісії з безпеки дорожнього руху. Перше - щодо озеленення «нижньої» Городоцької (від. Церкви Анни до ТЦ «Магнус»), а друге - щодо озеленення «верхньої» Городоцької (роздільна смуга вздовж Приміського залізничного вокзалу).

Паралельно з цією роботою ініціативна група й управління екології та благоустрою Львівської міськради підраховують, скільки ж коштуватиме озеленення Городоцької. 

«Потрібно врахувати не лише вартість самого посадкового матеріалу і декоративних елементів, але й скільки коштуватиме їх утримання протягом року. Адже, щоб зберегти оглядовість, кущі і дерева треба постійно підстригати. Окрім цього, пропонують встановити кілька лавок з деревами біля церкви Анни – так, як це зробили на пл. Галицькій,15. Для цього має бути дозвіл від настоятеля церкви», - зазначив директор департаменту «Адміністрація міського голови» Андрій Москаленко.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!