Політична реклама

У Львові на вулиці Купчинського прокладають водогін

1205 0
З 1 до 16 січня у ЛМКП «Львівводоканал» надійшло 254 звернення від львів’ян: 135 на засмічення каналізаційних мереж та 119 на пошкодження мереж холодного водопостачання.

Традиційно у святкові дні у місті спостерігається стрімкий зріст водоспоживання та водовідведення, повідомляє прес-служба Львівської міськради. У новорічні та різдвяні свята обсяг спожитої городянами холодної води зріс в середньому на 10 тисяч кубометрів на добу.

Завдяки сприятливим погоднім умовам тривають роботи по заміні водопровідних мереж та відновленню благоустрою після виконання аварійних робіт. Зокрема, комунальники прокладають нову ділянку водогону на вулиці Купчинського.

Водночас, ремонтні бригади підприємства щоденно встановлюють нові люки та відновлюють пожежні гідранти. Зокрема працівники водоканалу у січні замінили бетонні плити на пластикові та чавунні люки на 27 водопровідних та 34 каналізаційних колодязях, і встановили 25 пожежних гідрантів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!