У Львові на вулиці Науковій вщент згорів тролейбус. Фото

8295 1
За свідченнями пасажирів, водій попри неполадки продовжував рух.
Фото: Ігор Зінкевич/Фейсбук

Фото: Ігор Зінкевич/Фейсбук

Сьогодні, 22 листопада, у Львові на вул. Науковій на зупинці навпроти магазину "Нептун" ущент згорів тролейбус №22. Про це Tvoemisto.tv повідомив очевидець події.

Пожежа виникла близько 19:15. Згорів тролейбус Skoda 15TR гармошка.

За словами пасажира, у тролейбуса виникли неполадки з електрообладнанням ще на вул. Кульпарківській, куди він їхав від Університету. Коли ж тролейбус виїхав на Наукову, у нього знеструмило мотори. Транспорт рухався за інерцієї до зупинки, де відкрив двері та продовжив рух за інерцією.

"Я вийшов, відійшов 15 метрів, і подивився на роги: в місцях контакту з дротами іскрило, був вогонь. Потім весь салон дуже швидко, десь за 5-10 секунд наповнився димом", - каже свідок події.

Окрім того, каже очевидець, двері тролейбуса закрились, на задньому майданчику їх відкривали вручну.

"Швидкість, з якою поширився дим, справді здивувала. У закритому тролейбусі запросто можна було задихнутися", - додає свідок.

Як повідомили у пресслужбі ГУ ДСНС у Львівській області, вогонь знищив тролейбус повністю. Постраждалих немає. Локалізували пожежу о 19:27, а ліквідували повністю 19:39.

Фото: Ігор Зінкевич/Фейсбук


Читайте також:
22 Листопада, 2019 22:15
Львів Наступна буде маршрутка горіти.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!