У центрі Львова обвалилась стіна будинку. Загинув чоловік

6623 0
На вулиці Руській,8 обвалилась фасадна стіна одноповерхового нежитлового будинку.
Фото: Тараса Бабенчука

Фото: Тараса Бабенчука

У Львові у будинку на вулиці Руській, 8 стався обвал стіни у нежитловому одноповерховому будинку. З-під уламків рятувальники дістали тіло чоловіка, особу з'ясовують. Про це Тvoemisto.tv повідомив речник ГУ ДСНС у Львівській області Ігор Курус.

«16.39 надійшло повідомлення що на Руськй стався обвал частини стіни. Рятувальники проводили роботи по розбору завалених конструкцій. Під завалами виявили тіло загиблого чоловіка, його особу зараз встановлюють», - каже Ігор Курус.

Він також додав, що обвалилась фасадна стіна одноповерхового нежитлового будинку. 

За інформацією Галицької районної адміністрації, обвалилась стіна у житловому будинку на вул. Руська, 8. Зараз на місці працюють бригади ДСНС. Обставини обвалу встановлюються.

Загиблим виявився молодий хлопець, який виконував роботи перфоратором, повідомив на сторінці заступник міського голови Андрій Москаленко.

Під час стріму на Тvoemisto.tv він розповів, що в одноповерховому будинку на вулиці Руській, 8 роботи проводили без погоджень.

«У одноповерховій будівлі, на горищі, проводили роботи перфоратором. Під час цього стався обвал. Загиблий – чоловік, ймовірно працював там. Це приватний будинок. Власники не зверталися за відповідними документами на роботи до Галицької райадміністрації чи до департаменту архітектури», – додав Андрій Москаленко. 

«У флігелі на першому поверсі була житлова квартира, в якій власники не проживали вже тривалий час. Будівля знаходиться у приватній власності», – зазначив Андрій Москаленко. 

 

Фото Тараса Бабенчука, ДСНС та Варти-1


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!