У Львові, на вулиці Стрийській, знесуть «Дитячу Планету»

23046 0
У Львівській міській раді кажуть, що у цій будівлі буде розважальний дитячий заклад.

У Львові на вулиці Стрийській розбирають «Дитячу Планету». У будівлі, в якій майже 10 років працював дитячий розважальний центр, планують замінити фасад, утім «Дитяча Планета» там більше не працюватиме. Про це у коментарі Тvoemisto.tv розповів головний архітектор Львова Антон Коломєйцев.    

Читайте також: Алкомаркет, реберня та готель. Як зміниться територія поблизу озера на Стрийській

«Планують заміну фасаду. Не змінюватимуть об’ємні параметри, лише змінять паспорт упорядження фасаду. Його ще не подали, сподіваюсь, що подадуть перед тим, як монтувати новий фасад. Також не зміниться профіль закладу, це має бути дитячий розважальний заклад», –  каже він.

В адміністрації «Дитячої Планети» кажуть, що вона там більше не працюватиме. Там також припускають, що на заклад чекає повна реконструкція.

Додамо, що нині територію у районі вулиці Стрийської, поблизу озера активно забудовують. Львівська міська рада видала декілька містобудівних умов і обмежень на нове будівництво на вулиці Стрийській, 202. Поблизу будівлі, де була «Дитяча Планета» зводять будівлю, де відкриють алкомаркет BadBoy та магазин із морепродуктами Egersund Seafood. Також у цьому районі планують відкрити новий ресторан, його зводять на місці спорт-комплексу «Формула краси». А неподалік, біля озера, будують готель, спортивно-офісний центр та кілька ресторанів. Містобудівні умови та обмеження на нове будівництво на вулиці Стрийській 202 на ділянці де планується супермаркет та на ділянці, де планують ресторан отримала ТОВ «Віллоу ЯРД Р1». Кінцевими бенефіціарними власниками ТОВ «Віллоу ЯРД Р1» є Арсен Шлапак та Олександр Берба.

Нагадаємо, двоповерхову будівлю на вул. Стрийській, 202 звели майже 10 років тому. Спершу там працював розважальний центр SkyPark, згодом «Дитяча планета». Цього року цей розважальний центр закрили.

Вікторія Савіцька


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!