У Львові на вулиці Винниченка відбувається затримання. Фото, відео

6646 0
Правоохоронці проводять слідчі дії.
Фото: Ольга Шведа

Фото: Ольга Шведа

У Львові на вулиці Винниченка біля Львівської ОДА відбувається затримання чоловіка. За попередньою інформацією, його підозрюють у зберіганні зброї. Про це повідомдяє кореспондент Тvoemisto.tv.

Інформацію про затримання підтвердила також речниця ГУ Нацполіції у Львівській області Світлана Добровольська.

«Зараз на місці, на вулиці Винниченка, працюють правоохоронці, проводяться слідчі дії. Деталі повідомимо згодом», – сказала Світлана Добровольська.

Згодом, за даними Поліції Львівської області, стало відомо, що поліцейські вилучили та та доставили на арештмайданчик автомобіль у водія, який погрожував іншому учаснику дорожнього руху зброєю.

«Сьогодні, на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від львів’янина про те, що близько 12.30, на вул. Личаківській у Львові між ним та водієм автомобіля «Мерседес» виник конфлікт через порушення Правил дорожнього руху, під час якого водій «Мерседеса» погрожував йому зброєю», – йдеться у повідомленні.

Через кілька хвилин патрульні виявили «Мерседес» на вулиці Винниченка у Львові та викликали на місце події слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції. Зброю та документів на неї чоловік не надав, а також не дозволив оглянути транспортний засіб.

За скоєне зловмиснику, 25-річному львів’янину, загрожує до семи років позбавлення волі.

Фото і відео Твого міста

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!