У Львові на вулиці Залізничній зведуть 12-поверхівку

3179 0
Житловий комплекс будуватиме приватне підприємство ПП «Житлобудінвест»

На вул. Залізничній, 7 у Львові збудують житловий комплекс із торговим центром та дитсадком. 1 грудня виконавчий комітет Львівської міської ради погодив містобудівні умови та обмеження забудовнику.

Житловий комплекс будуватиме приватне підприємство ПП «Житлобудінвест» на ділянці площею 4,6 га. Відповідно до погоджених на виконкомі містобудівних умов та обмежень, на вул. Залізничній, 7 збудують п'ять будинків – одну 12-поверхівку, дві 8-поверхівки та дві одно- та двоповерхові будівлі комерційного призначення з вбудованими дитсадком та підземним паркінгом. Загалом висота забудови не має перевищувати 42 м.

Додамо, також на цьому засіданні погодили будівництво на вулиці Стрийській, 144. Там збудують 16-поверхівку. Відповідні містобудівні умови та обмеження для проєктування багатофункційної будівлі затвердили ТзОВ «Львів будінвест».

На першому поверсі 16-поверхівки будуть офісні приміщення, вище – житло, також заплановано збудувати підземну автостоянку. Аби розпочати будівництво на вулиці Стрийській, 144, мерія дозволила знести триповерхову будівлю.

Читайте також: Біля залізничного вокзалу у Львові облаштують готель. Візуалізація

Нагадаємо, на вулиці Залізничній 26, на ділянці, яка колись належала «Укрпошті» планують збудувати готельно-офісний  житловий комплекс. Цю ділянку ПП «Юридична фірма «Сфінкс» придбала за 18 мільйонів гривень. Стартова ціна була 8 мільйонів.  

Візуалізація пресслужби ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!