Вулиця Гулака-Артемовського у Львові стане односторонньою

1839 0
Зміни організації дорожнього руху запрацюють після того, як райадміністрація встановить відповідні знаки.
Фото: Google Maps

Фото: Google Maps

У Львові на двох вулицях організують односторонній рух. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив член міської комісії з безпеки дорожнього руху Володимир Харчихін.

Відтепер односторонніми стануть бічна вулиці Шевченка (біля будинків № 354, 360, 362, 364) та вул. Гулака-Артемовського.

«На засідання КБДР прийняли рішення про запровадження одностороннього руху на вул. Шевченка. На дорозі між ринком і будинками зробили односторонній рух. Була зустріч з мешканцями, підписали заяву, що всі згідні, що так буде краще для них. На вулиці Гулака-Артемовського також прийняли рішення організувати односторонній рух», – розповів Володимир Харчихін.

тож, тепер проїзд від центру по вул. Гулака-Артемовського буде заборонений. У напрямку до центру водії, що їхатимуть по вул. Костя Левицького зможуть рухатись прямо, або ж повернути на вул. Кльоновича й вул. Гулака-Артемовського.

Нова організація дорожнього руху запрацює після того, як районна адміністрація встановить відповідні знаки.

Вікторія Савіцька

Візуалізація КБДР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!