У Львові на вихідних працюватимуть три центри вакцинації. Локації

2599 0
Щеплення проводять препаратом CoronaVac, Pfizer вводять освітянам, а AstraZeneca тим, хто вже отримав першу дозу.
Фото: Forum Lviv

Фото: Forum Lviv

Цими вихідними, 12-13 червня, центри вакцинації працюватимуть у трьох локаціях Львова. Йдеться про ТРЦ «Форум», що на вул. Під Дубом, Центрі ім. Олександра Довженка на Сихові та стадіоні «Арена Львів».

Читайте також: Як і де можна отримати другу дозу вакцини від коронавірусу

У центрах вакцинації щеплення проводять препаратом CoronaVac, освітян на стаціонарних пунктах вакцинують Pfizer і також надійшла вакцина AstraZeneca для другої дози щеплення тим, хто вже отримав першу дозу.

Всі, хто має підписану декларацію з сімейним лікарем, матимуть змогу прийти і провакцинуватись у Центрі Довженка (там буде працювати 4 бригади), а в Forum Lviv можуть приходити ті, хто зареєстрований в додатку «Дія».

На «Арену Львів» можуть прийти ті, хто також зареєстрований в «Дії» та був окремо попереджений телефоном.

Доїзд до стадіону «Арена Львів», як і у минулі вихідні, організують від площі Євгена Петрушевича у Львові та у зворотньому напрямку у визначені години. 

Графік руху:

Виїзд з пл. Євгена Петрушевича: 10:00, 12:00, 14:00, 16:00, 18:00;

Виїзд з Арени «Львів»: 11:00, 13:00, 15:00, 17:00, 19:00.

Читайте також: Епідеміологиня розповіла, чому відбулося різке зниження захворюваності на Сovid-19

Нагадаємо, з 29 травня львів’яни та мешканці області, які зареєструвалися через додаток «Дія», почали отримувати щеплення проти коронавірусної інфекції у центрі вакцинації населення (ЦВН). Його створили на базі стадіону «Арена Львів».

Станом на сьогодні у Львові провакцинували понад 50 тисяч мешканців Львова. Для цього сформовані 38 бригад, 17 мобільних та 19 стаціонарних.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!