На випадок надзвичайної ситуації воду мешканцям Львова подаватимуть автономно

1324 0
При повній відсутності електропостачання Львів подаватиме мешканцям санітарний об’єм води.

На випадок повної зупинки роботи водопровідної мережі у Львові розглядають різні можливості автономної подачі води мешканцям львівської громади, повідомляє ЛМР.

Читайте також: «У Львові можливі різні диверсійні групи». Мер Львова закликав не панікувати і зберігати спокій 

При повній відсутності електропостачання Львів готовий подавати мешканцям санітарний об’єм води, щоби місто могло жити і нормально функціонувати у разі надзвичайної ситуації.

Відповідно до Протоколу вчорашнього засідання міської комісії з питань ТЕБ і НС, підприємствам, установам, організаціям усіх форм власності, у тому числі дошкільної, загальноосвітньої, професійно-технічної, вищої освіти, закладів дошкілля і позашкілля, комунальних та приватних спортивних залів та фітнес-центрів, у власності чи користуванні яких є басейни, мають припинити планові санітарні і ремонтні роботи та заповнити їх водою.

Читайте також: Львівський аеропорт продовжує роботу в звичному режимі

Голови райадміністрацій повинні провести обстеження джерел води для можливості їх використання для забезпечення санітарних потреб, зокрема, для використання Державної служби надзвичайних ситуацій. Департамент ЖКГ має збільшити резервну кількість автоцистерн для водопостачання. А комунальні підприємства зобов’язані поповнити наявний запас води для господарських потреб та організувати ремонт джерел водопостачання (резервуарів, пожежних водоймищ, ставків, озер, градирень.

Нагадаємо, що у Львові затвердили план дій у разі військової загрози з боку Росії. У Львові також збільшать резерв крові, а міські лікарні забезпечені тримісячним запасом медикаментів та інших матеріалів на випадок надзвичайної ситуації. Також провели до відповідного рівня всі інженерні комунікації в медичних установах, забезпечили їх запасами води, дизель-генераторами.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!