У Львові на заклади, які "шумлять", можна скаржитись. Порушників каратимуть

1283 0
Сьогодні, 9 вересня, під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради члени виконкому прийняли рішення про Акустичний режим у Львові з метою посилення контролю за дотриманням тиші у громадських місцях на території міста.

Зважаючи на високий рівень шуму від транспортних засобів у центральній частині міста виконком заборонив фізичним та юридичним особам – власника та орендарям житлових та нежитлових приміщень здійснювати протягом доби будь-яке зовнішнє озвучення на пл Ринок, просп. Т. Шевченка, Просп. Свободи, вул П. Дорошенка, пл І. Підкови, пл. А. Міцкевича, пл Соборній, вул Галицькій, вул Краківській, пл. Галицькій, вул Ю. Словацького, вул В. Стефаника, вул Січових Стрільців, вул Князя Романа, вул. Підвальній, вул І. Франка (від початку до вул Зелена), просп В. Чорновола, вул Городоцькій, пл Князя Ярослава Осмомисла, 7-11, вул М. Коперника.

Контроль за дотримання рішення покладено на Львівське міське управління ГУ МВС України у Львівській області, органи санітарно-епідеміологічного нагляду та на органи у справах захисту прав споживачів.

Для скарг громадян відкриють гарячу лінію львівського міського голови 297-59-99 та 297- 59-11.

Для тих підприємців, які порушать заборону обмежуватимуть режим роботи, або ж скасують погодження режиму роботи та паспорт на озвучення об’єкта.

Джерело: http://galinfo.com.ua/news/94382.html

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!