Політична реклама

У Львові знайшли вкрадену зброю

1261 0
У закинутому підсобному приміщенні на вул. Скорини у Львові знайшли поліетиленовий пакет з двома пістолетами Макарова (ПМ), які були вкрадені під час нападів на райвідділки Львова у ніч на 19 лютого.

Зброю виявили 20 березня після дзвінка аноніма. У закинутій підсобці міліціонери і справді знайшли два ПМ і дві обойми без набоїв, - повідомляє прес-служба ГУ МВС у Львівській області..

Того ж дня ще один анонім повідомив, що добровільно хоче здати пістолет, який він залишив у під’їзді одного з будинків по вул. Мартовича у схованці за дверима. Там міліціонери справді знайшли ще один ПМ і обойму з 8 набоями.

З’ясувалося, що знайдена зброя викрадена з райвідділків міліції під час нападів у ніч на 19 лютого. Два ПМ були викрадені з Галицького райвіділку, ще один – з Франківського РВВС,  

В міліції наголошують, що за умови добровільного повернення незареєстрованої зброї її власники звільняються від кримінальної відповідальності.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!