Політична реклама

У Львові надають консультації людям з вадами слуху

1649 0
З серпня 2013 року при управлінні соціального захисту Львівської міської ради запроваджено інноваційну послугу по наданню консультації з питань соціального захисту людям з порушеннями функцій слуху за допомогою професійного сурдоперекладача.

Про це Твоє місто інформує прес-служба Львівської міськради.

«Аби громадянин з вадами слуху міг повністю отримати розуміння усної консультації фахівця відділу управління соціального захисту, яка не рідко потребує тлумачення нормативів чинного законодавства, корисним у такому діалозі є залучення професійного комунікатора - сурдоперекладача.

Тому для забезпечення зручності системи комунікування консультації особам з порушеннями слуху (різних районів Львова) надають на базі Галицького відділу управління соціального захисту за адресою: вул. Ференца Ліста, 5. Наразі послуга працює в режимі «поточного випробування». Також плануємо її вдосконалення із застосуванням сучасних технічних засобів», - розповіла начальник управління соціального захисту ЛМР Наталя Федорович.

Якщо громадянину необхідний супровід сурдоперекладача при оформленні соціальної допомоги, чи отриманні консультації фахівця відділу соціального захисту, слід записуватись за телефонами: 261-44-50 (єдина приймальня Галицького відділу соціального захисту) або 063 492 14 10 (сурдоперкладач для СМС).

Прийом громадян у «єдиних приймальнях» районних відділів соціального захисту проводиться: понеділок – з 13 до 19 год.; з вівторка до четверга – з 08 до 19 год.; п’ятниця – з 09 до 14 год.

Записатись на прийом в «єдину приймальню» в режимі «он-лайн» чи отримати більше інформації про різні види допомог можна на сайті «Львів соціальний»: http://www.social.lviv.ua.

 

Детальна інформація про види соціальних гарантій мешканцям Львова за телефонами:

 

Галицький:

тел.:  261-44-50

(вул. Ф. Ліста, 5)

Личаківський:

тел.:  235-71-62

(вул. Театральна, 10)

Залізничний:

тел.:  295-82-28

(вул. І. Виговського, 34)

Франківський:

тел.:  237-50-81

(вул. Генерала Т. Чупринки, 85)

Шевченківський:

тел.:  252-28-40

(вул. В. Липинського, 11)

Сихівський:

тел.:  254-64-80

(просп. Червоної Калини, 66)

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!