У Львові нагородили власників найгарніших двориків міста. Фото

4089 0
Для участі в конкурсі, який тривав з 1 до 24 червня, користувачі Facebook запропонували 12 двориків.
фото надані прес-службою ЛМР

фото надані прес-службою ЛМР

Сьогодні, 8 серпня, під час апаратної наради Львівської міської ради відбулося нагородження переможців конкурсу на найгарніший дворик Львова, повідомляє прес-служба ЛМР.

Для участі в конкурсі, який тривав з 1 до 24 червня на сторінці Гарячої лінії Львова, користувачі Facebook запропонували 12 двориків. Участь в голосуванні взяло близько 1000 осіб.

Читайте також: У Львові визначили найгарніші літні майданчики та балкони. Фото

Переможцями конкурсу стали:

1 місце — мешканці будинку № 48а на вулиці Академіка Євгена Лазаренка.

2 місце — мешканці будинку № 105 на вулиці Богдана Хмельницького.

3 місце — мешканці будинку № 21 на вулиці Низинній.

Міський голова Львова Андрій Садовий вручив переможцям дипломи за оригінальне втілення ідеї оформлення дворика та особливу турботу про красу рідного міста. Також подяку від громади міста отримав стріт-арт художник, мешканець будинку на вул. Широка, 94, Юрій Краєвський за участь в конкурсі та за особливу турботу про красу рідного міста, креативний підхід й оригінальне втілення ідеї розфарбування фасадів будинків у місті Львові (зокрема, в районі «Левандівка»).

Фото надані прес-службою ЛМР

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!