Політична реклама

У Львові намалювали графіті для матерів

4994 0
У Львові біля драматичного театру імені Лесі Українки до Дня матері розфарбували стіну старої котельні. Малюнок виконав Його виконав студент Львівського державного коледжу декоративного та ужиткового мистецтва імені Івана Труша Андрій Савчишин.

Він намалював символічне графіті «Згадай мамин голос», який показує чотири основні етапи виховання дитини, пишуть Львівські новини онлайн.

«Першою зображена вагітна жінка з червоною парасолею. Таким чином автор графіті підкреслює, що кожна мама захищає свою дитину від усіх зовнішніх негативних чинників ще до її народження. Дві інші сцени – жінка з немовлям та з дитиною шкільного віку. На завершення – мама похилого віку і доросла дитина. Це той час, коли діти мають турбуватись про своїх матерів», – розповів координатор заходу Святослав Могиляк.

Окрім подяки усім матерям за турботу, цим графіті у Львові вирішили порушити питання культури графіті у місті. «Перед тим, як наносити малюнок, ми отримали дозвіл від завгоспа котельні «Львівтеплоенерго». На стару стіну нанесли гарний малюнок, щоб тішити око перехожих. Таким чином звертаємось до вуличних художників, аби вони реалізовували своє творче «я» виважено», – наголосив Святослав Могиляк.

Фото Львівські новини онлайн


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!