У Львові нанесли першу розмітку-«вафельницю»

5842 0
Розмітку застосовують на перехрестях, аби запобігти заторам.
Фото: Галина Драч

Фото: Галина Драч

На перехресті вулиць Пасічної та Медової Печери вперше у Львові нанесли розмітку-«вафельницю», що позначає межі перехрестя. 

Читайте також: На перехресті Бандери – Героїв УПА у Львові реорганізують рух. Схема

Як раніше розповів Tvoemisto.tv провідний спеціаліст відділу паркування управління транспорту ЛМР Володимир Харчихін, для водіїв на практиці не зміниться нічого. Розмітка лише позначає межі перехрестя та допомагає фіксувати порушення, пов'язані з неправомірним виїздом транспортних засобів на перехрестя.

Цю розмітку називають коробкою або вафельницею, оскільки вона нагадує сукупність діагонально перехрещених ліній. Розмітку застосовують на перехрестях, аби запобігти заторам. Крім розмітки, на перехресті Пасічної та Медової Печери мають встановити відеоспостереження.

Читайте також: У проїзді Крива Липа у Львові заборонили паркування

Додамо, що відповідне рішення про нову розмітку міська комісія з безпеки дорожнього руху прийняла 13 листопада торік. Також нову розмітку планують нанести на перехресті вулиць Тракт Глинянський та Колумба.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!