Політична реклама

У Львові навчатимуть аргентинському танго

1539 0
Із 16 по 18 листопада вечори аргентинського танго проходитимуть у Львові у межах акції «Ніч у Львові».

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Школа «Barrio de Palermo» на «Ніч у Львові» готує «Вечори-концерти аргентинського танго». Викладачі та учні школи аргентинського танго створять для львів’ян та гостей міста атмосферу пристрасті та кохання. Відвідувачів познайомлять з історією аргентинського танго у розповідях та танцях», – зазначено у повідомленні.

Під час вечорів танго також показуватимуть унікальнівідео виступів перших аргентинських танго-оркестрів, зокрема, згадають і про українське танго. Співатиме відомий український виконавець Орест Цимбала.

Вечори відбуватимуться у приміщенні готелю «Дністер», у барі «Панорама», що розташований на 9-му поверсі. Після екскурсу в історію аргентинського танго на учасників вечірки чекатиме сюрприз — усі охочі зможуть навчитись основних рухів цього емоційного танцю на майстер-класі. Відвідувачі зможуть потанцювати та приємно провести час за кавою. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!