У Львові навчатимуть, як додати фінансового зростання бізнесу

1598 0
У Львові пройде триденний семінар «Сам собі фінансист», що надасть учасникам практичні інструменти та навички забезпечення фінансового зростання бізнесу. Основне завдання семінару - навчитись приймати правильні фінансові рішення та зрозуміти основні аспекти управління фінансами.
фото: LvBS

фото: LvBS

Розуміння фінансів є ключовими для будь якої управлінської позиції. Програма «Сам собі фінансист» орієнтована на менеджерів компанії  які виросли до керівних позиції та залучені в процес прийняття рішень, але не мають фінансової освіти кажуть організатори.  Вона покликана навчити розуміти мову фінансів компанії, на рівні спілкуватись з фінансовим директором та керівником; приймати та обґрунтовувати рішення базуючись на фінансових показниках для досягнення максимального прибутку компанії.

На програмі розглядатимуться наступні теми:

  • Основи обліку і звітів – плив різних подій в бізнесі на фінансову звітність, види звітів та ключові коефіцієнти аналізу звітності компанії – які вони і що вони нам говорять;
  • Вартість грошей в часі – теперішня та майбутня вартість грошей. Прийняття рішень про інвестиції в довготермінові проекти та розрахунок окупності проекту;
  • Бюджетування – бюджет, як допоміжний інструмент в досягненні цілей та як інструмент управлінського контролю.
  • Розуміння витрат для прийняття рішень;
  • Прямі та не прямі витрати, фіксовані та змінні витрати;
  • Інструменти для планування прибутку;
  • Точка беззбитковості та прибуток, беззбитковість компанії при багатьох видах продукції.

Дата проведення семінару: 26-28 березня.

Місце: Львівська бізнес-школа.

Вартість: 4150 (при реєстрації до 10 березня) або 4550 (при реєстрації після 10 березня). Для компаній Спільноти LvBS – знижка 10%.

Зареєструватись можна за посиланням.

Для детальнішої інформації звертайтесь до: Остапа Луцишина [email protected] 067 673 18 76.

ТЕГИ: семінар, LvBS

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!