У Львові навчатимуть створювати успішні ІТ-стартапи. Як записатись?

3479 0
Львівський бізнес-інкубатор Startup Depot ініціював створення «Менторської програми» – навчального проекту для підприємців, програмістів, дизайнерів та молодих ІТ-стартапів. Це вечірній 80-ти годинний курс із занять, презентацій, менторства та індивідуальних завдань, які допоможуть молодим стартап-проектам перевірити власну бізнес-ідею та її масштабованість, створити життєздатний продукт, залучити перших клієнтів та правильно презентувати свій проект бізнес-ангелам – інвесторам, які підтримують інноваційні проекти на етапі їх створення.
Фото: incubator.dn.ua

Фото: incubator.dn.ua

Менторами програми стануть відомі та успішні ІТ-підприємці, повідомили tvoemisto.tv у прес-службі Львівської міської ради.

Серед них – Валерій Пекар (віце-президент УСПП, Президент компанії «Євроіндекс»), Андрій Павлів (Managingpartner/Co-founder Zadzen, CEO/Co-founder ThickButtons, CEO/Co-founder N-iX), Богдан Сучик (CEO/Co-founder myTips, Co-founder motify.me), Дмитро Волошин та Кирил Бігай (Сo-founders Preply.com), Ярослав Ажнюк (CEO Petcube), Сергій Дмитришин (CEO/Founder crowdin), Ярослав Максимович (BusinessAngel, CEO/Founder 2Event) та інші.

Зареєструватися для участі у програмі молоді стартапи можуть до 23 серпня за посиланням. Детальна інформація за посиланням.

П’ять стартаперів, які запропонують увазі суддів найбільш цікаві проекти, зможуть навчатися за програмою безкоштовно. Окрім того, учасники програми, які очолюють проекти, отримають 50% знижки на квиток на Lviv IT Arena.

Навчання за «Менторською програмою» розпочнеться у Львові 2 вересня і триватиме до 4 жовтня 2014 року. Імена учасників, які пройшли відбір для участі у програмі, оголосять 27 серпня.

Ті стартапи, які найкраще впораються із навчанням та завданнями менторів, отримають можливість презентувати свої проекти у секції Startup на Lviv IT Arena 2-4 жовтня.

Читайте також: 3 поради від фахівця: Як створити успішний стартап


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!