У Львові навчатимуть, як правильно доглядати за деревами

1616 0
Теоретичні лекції та практичні виїзні майстер-класи проведуть фахівці з Києва та Львова.
фото: lviv.vgorode.ua

фото: lviv.vgorode.ua

У Львові протягом двох днів, 15-16 жовтня, навчатимуть правильному догляду за деревами. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Навчання відбудуться на базі ЛКП «Зелений Львів» та Державного природознавчого музею для працівників міських комунальних служб. Учасникам пропонують прослухати теоретичні лекції та практичні виїзні майстер-класи, які проведуть фахівці з Києва та Львова.

Читайте також: Було дерево, став пень. Обрізання дерев у Львові в запитаннях і відповідях

За словами організаторів, метою проєкту є вдосконалення системи санітарної обрізки, зважаючи на вік та стан дерев, навчання новим актуальним методикам обрізки та догляду за деревами.

Додамо, що навчання організовують ЛКП «Зелений Львів» та ГО «Платформа трансформації» за підтримки ЛКП «Інститут просторового розвитку» й Львівської міської ради.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!