У Львові наживо транслюватимуть зустріч із Френсісом Фукуямою. Де подивитися

4173 2
У понеділок, 22 серпня, американський політолог та публіцист Френсіс Фукуяма виступатиме у Львові. Ключовими спікерами під час зустрічі також будуть Павло Шеремета і Кент Уївер. Слідкувати за розмовою можна буде в режимі онлайн.
фото: eggheado.com

фото: eggheado.com

У понеділок, 22 серпня, у Львові проведуть зустріч з Френсісом Фукуямою "Корупція і прогрес державних реформ в Україні".

Окрім американського політолога і публіциста, ключовими спікерами на зустрічі будуть:

Кент Уївер – професор з державної політики та управління в Джорджтаунському університеті, а також старший науковий співробітник Програми досліджень в сфері управління в Інституті Брукінгс;

Павло Шеремета – голова дорадчої ради Львівської бізнес-школи УКУ, екс-міністр економічного розвитку і торгівлі України.

Слідкувати за розмовою можна наживо на Tvoemisto.tv за посиланням: http://tvoemisto.tv/on-line/
Початок трансляції о 19.00 год.

Нагадаємо, американський політолог та публіцист Френсіс Фукуяма стане викладачем УКУ в межах проекту «Академія лідерства для розвитку».

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
19 Серпня, 2016 20:15
Твоє місто Дякуємо за уважність! Виправили
19 Серпня, 2016 19:24
mediaunicorn "У вівторок, 22 серпня" - тобто, у наступному році? Анонс на три абзаци можна було й вичитати)
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!