Політична реклама

У Львові визначили модель розвитку української економіки

1750 0
В Україні потрібно підтримувати та розвивати кластерну модель економіки. Про це сьогодні, 9 квітня, під час бізнес-сніданку "Break West" повідомив експерт з маркетингу та бізнес-стратегій Ігор Гут.

За його словами, кластерна модель економіки не тільки має право на існування, а й дуже потрібна зараз економіці країні. Вона дозволить зробити український продукт конкурентним на ринку.

Також експрет зазначив, що зараз на ринку українські бренди стають дуже трендовими і популярними.

Окрім того, Ігор Гут підкреслив, що Львів у свою чергу здійснив неабиякий прорив на європейському просторі та випередив Одесу.

Нагадаємо, тема сьогоднішнього бізнес-сніданку – "Про революцію. Про бізнес. Про маркетинг. Або у всьому винна конкуренція". Учасниками бізнес-сніданку є керівники, генеральні директори, топ-менеджери провідних компаній західного регіону.

Онлайн-трансляцію можна дивитися на сторінці Твоє Місто LIVE інтернет-телебачення "Твоє місто".


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!