У Львові назвуть вулицю на честь генерала, що загинув у зоні АТО

2564 0
Із метою вшанування Героя України генерала Сергія Кульчицького, який загинув у зоні бойових дій під час антитерористичної операції на сході України, депутати міськради Львова вирішили назвати його іменем одну з вулиць міста.

За відповідну ухвалу під час сесійного засідання Львівської міськради 23 квітня проголосували 69 депутатів, пише Zaxid.net. Як зазначено в ухвалі, назву Генерала Сергія Кульчицького присвоять проектованій вулиці 33, яка розташована між вулицею Заозерною та вулицею Під Голоском. Ця вулиця  знаходиться у проектованому районі забудови житла для учасників АТО та їхніх сімей згідно детального плану території житлової забудови міста Львова.

Нагадаємо, Сергій Кульчицький загинув 29 травня 2014 року у зоні антитерористичної операції у місті Слов'янськ на Донеччині. Вертоліт Мі-8, на якому знаходився генерал-майор Сергій Кульчицький та ще 11 військових був збитий терористами неподалік гори Карачун. Похований Герой України на полі почесних поховань на Личаківському цвинтарі у Львові.

Фото: kvartal.lviv.ua, www.radiosvoboda.org, kr-just.at.ua.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!