Політична реклама

У Львові не працюють евакуатори

1651 1
Наразі призупинено роботу евакуаторів у Львові. Як розповіла начальник юридичного управління Львівської міськради Гелена Пайонкевич, рішення виконкому, на підставі якого діяли евакуатори, призупинено. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Евакуатори почали працювати у місті з цього липня. Вони переміщували автомобілі, які заважали проїзду громадського транспорту вулицями міста. Машини доставляли на майданчик на вулиці Городоцькій, 185. Щодня в середньому евакуйовували 20-25 автомобілів. Вартість відшкодування переміщення автомобіля становила приблизно 290 грн.

«Суд зупинив дію рішення виконавчого комітету, на підставі якого діяли евакуатори. Ми звернулись до цього ж судді з заявою про перегляд цієї ухвали по забезпеченню позову, така заява була подана 27 листопада, ми чекаємо на перегляд цієї ухвали по забезпеченню позову. Ми проінформували операторів, що станом на сьогодні дія евакуаторів має бути припинена. Хоча знову ж таки до нас звертаються органи державної автомобільної інспекції щодо того, чому не працюють евакуатори в центральній частині міста. Ми повідомили «Львівелектротрансу», «Львівавтодору», що діяльність евакуаторів є припинена від 27 листопада. Розглядати справу буде Галицький районний суд», - розповіла юрист.

За словами Г.Пайонкевич, дати розгляду справи наразі ще не призначено. «27 листопада ми довели до відома усіх уповноважених осіб про призупинення дії ухвали. На скільки часу призупинено дію ухвали неможливо спрогнозувати: ми скерували заяву про перегляд заходів забезпечення позову про їх скасування, залежно від того, яке рішення прийме Галицький суд, тобто, чи погодиться він з нашою заявою. Станом на сьогодні дія рішення виконкому призупинена до прийняття судового рішення в цій справі або до скасування заходів забезпечення позову», - розповіла Гелена Пайонкевич.

Як додала Г. Пайонкевич, досі евакуйовували тільки ті машини, які створювали незручності під час прибирання міста чи заважали проїзду міському транспорту.

«Ми евакуювали машини виключно з мотивів крайньої необхідності, для попередження надзвичайних ситуацій на вулицях міста. Дуже часто були випадки, коли машини паркують не тільки в невстановлених місцях (для цього є працівники державтоінспекції, які зобов’язані складати протокол про порушення правил паркування). Ми говоримо про паркування машин у випадку, коли воно може спричинити надзвичайну ситуацію, тобто, аварію – коли машина паркується на перехрестях, на дорожніх переходах», - додала Гелена Пайонкевич.


Читайте також:
30 Листопада, 2012 13:23
Катерина Чому призупинена? Забрали машину судді? :)
Правильно робили, що забирали машини. На перехресті важко виїжджати і переходити дорогу, коли ін. водії не бачать через припарковані машини
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!