Політична реклама

У Львові не реконструюють перехрестя Стрийська-Наукова

1716 0
Реконструкцію перехрестя вулиць Стрийська – Наукова – Хуторівка у Львові призупинили через відсутність фінансування.

Було виконану частину робіт – заїзні кишені для зупинки громадського транспорту та частково правосторонні з’їзди на вул. Стрийську з вул. Наукової, повідомляє Zik.

Про це повідомив в.о. начальника управління капітального будівництва Львівської міськради Володимир Кметик, звітуючи про виконану роботу управління у 2013 році.

Він зауважив, що в 2013 році управління виконувало роботи з реконструкції транспортного вузла на перехресті вул. Городоцької та Шевченка та розпочало роботи з реконструкції перехрестя вул. Стрийська – Наукова – Хуторівка.

«Виконали частину робіт – заїзні кишені для зупинки громадського транспорту та частково правосторонні з’їзди на вул. Стрийську з Наукової. Роботи призупинені через відсутність фінансування», – зазначив Володимир Кметик.

Серед іншого, зі слів чиновника, торік виконали роботи з реконструкції пр. Свободи у Львові, – з правого боку було перемощено проїжджу частину площею 1800 кв м.

Реконструкція перехрестя передбачає розширення смуг правостороннього з’їзду і побудову окремих дугоподібних з’їздів з вулиці Наукової на вулицю Стрийську; з вулиці Стрийської на вулицю Хуторівка. Це дозволить розвантажити перехрестя, насамперед від транзитного транспорту.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!