Політична реклама

У Львові не вистачає маршруток через морози, - ЛМР

1024 1
Основною причиною меншої кількості автобусів на маршрутах перевізники називають замерзання гальмівної системи, - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«На сьогоднішній день претензій до постачальників пального немає. Пальне якісне, тобто з паливною системою проблем немає. Автобуси класу «Еталон» не витримують низької температури, повітря замерзає в гальмівних системах і блокуються колеса. Тоді ми приганяємо машини в парк на розігрів. Цієї ночі ми розігрівали одні машини в боксах, виганяли надвір, заганяли інші», - розповів голова правління ВАТ «ЛАТП 14613» Микола Петришак.

Автобуси, що перебувають на маршрутах і у яких замерзає гальмівна система, приганяють з лінії назад на підприємство для розігріву.

«Сьогодні зранку із запланованих 124 машин не виїхало близько 20 машин. Але цей процес у нас безперервний – машини виїжджають на лінію і зазвичай після близько 2 год роботи працівники технічної служби притягують машини назад у парк", - додав М. Петришак.

Як повідомив Микола Петришак, час на розігрів машини може займати близько 2 год – це залежить від температури повітря надворі та ступеня замерзання системи.

Як повідомляють працівники підприємства, щоб машина могла знову виїхати з парку, гальмівну систему нагрівають спеціальним феном у боксах для технічного огляду машин. Загалом АТП 14630 має 8 таких боксів, які можуть одночасно вмістити близько 20 машин для розігріву.

Як зазначив заступник начальника управління транспорту та зв’язку Андрій Білоус, ситуація із замерзанням гальмівних систем автобусів сьогодні у місті є типовою для всіх перевізників.

«У всіх перевізників є проблеми із замерзанням гальмівної системи, адже всі автобуси однотипні – «Еталон», «Богдан», - зазначив заступник начальника управління транспорту та зв’язку Андрій Білоус.

3 Лютого, 2012 18:02
роман "адже всі автобуси однотипні – «Еталон», «Богдан»..."
Цікаво, а лазівських автобусів це теж стосується?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!